Kuntoilupaketit ja palvelut

JK Kuntofitness on muuttanut valmennuskonseptin kokonaan digitaaliseen muotoon, joka toteutetaan mobiilisovelluksen avulla. Pedagogisella valmennuksella JK Kuntofitness tarkoittaa menetelmää, jolla valmennetaan ja opetetaan asiakkaita samanaikaisesti noudattamaan omatoimisia harjoitteluja, laatimaan ruokavalioita, jotka tukevat harjoitusohjelmia unohtamatta kuitenkaan levon merkitystä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

JK Kuntofitness tarjoaa asiakkailleen mobiilisovelluksen avulla seuraavanlaisia valmennuksia/palveluksia:

Asiakasryhmät:

Yritysasiakkaat, yksittäiset kuntosaliharjoittelijat, kuntosalit sekä Personal Trainereille räätälöidyt mobiilisovellukset asiakastarpeisiin.

Esimerkki yrityskuntoilupaketista:

Yritys tarjoaa työntekijöilleen kuntoilupaketin haluamalleen kuntosalille, räätälöimme Teidän tarpeisiinne sopivimman kuntoiluohjelman, jotta työntekijöiden työkyky paranisi tai pysyisi yllä.

Harjoitusohjelmat:

2-jakoinen ohjelma. Ohjelmassa keskitytään perusliikkeisiin ja niiden oikeaoppisiin liikkeiden suorittamiseen. Ohjelmassa on 2 harjoitusta viikossa. Esim. 1 ohjelma harjoitellaan tiistaina ja 2. ohjelma suoritetaan torstaina. Ohjelman kesto on 2,5 kuukautta.

3-jakoinen ohjelma. Ohjelmassa keskitytään perusliikkeisiin ja niiden oikeaoppisiin liikkeiden suorittamiseen. Ohjelmassa on 3 harjoitusta viikossa. Esim. 1. ohjelma harjoitellaan maanantaina. 2 ohjelma keskiviikkona ja 3 ohjelma perjantaina. Ohjelman kesto on 2,5 kuukautta.

4-jakoinen ohjelma. Ohjelma jaetaan pienempiin lihasryhmiin. Ohjelmassa on 4 harjoitusta viikossa.. Harjoitukset toteutetaan esim. seuraavasti 1 ohjelma harjoitellaan maanantaina. 2. ohjelma harjoitellaan keskiviikkona. 3 ohjelma harjoitellaan torstaina. 4 ohjelma harjoitellaan lauantaina. Harjoituksen kesto 2,5 kuukautta.

Mobiilisovellus mahdollistaa asiakkaille myös erikoisliikkeiden opastuksen eri lihasryhmille.

Ohjelmien käyttöönotto vaatii kirjautumista mobiilisovellukseen sekä ostoa haluamalleen paketille.

Ruokavaliot: Hyvinvoinnin yksi tärkeä osa-alue on ravinto. JK Kuntofitness tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaisia ruokavalioita, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ruokavalioiden laadinnassa asiakas itse on aktiivisena mukana ruokavalion laadinnassa ja sen noudattamisessa. Ruokavalioin laadinta toteutetaan yhteisesti mobiilisovelluksen sekä tietokoneen välityksellä.

Palveluissa joita JK Kuntofitness tarjoaa asiakkailleen on mukana pedagoginen lähestymistapa. Tällä tarkoitamme että alku valmennuksen jälkeen, asiakkaalla on osaamista laatia henkilökohtaisia, terveellisiä elämäntapoja edistäviä hyvinvointisuunnitelmia ja toimia niiden mukaisesti ja luoda itselle pysyvä elämäntapamuutos.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous:

JK Kuntofitness

janne.kotka@jkkuntofitness.fi

040 8211 024