JK Kuntofitneksen ensimmäinen mobiilisovellus on nyt julkaistu Androidille. Sovellus on tehty Stadin AO:n Abraham Wetterin kuntosalille. Sovelluksen tarkoitus on valmentaa/ohjata asiakkaita pedagogisella tavalla elämäntapamuutokseen. Sovellus soveltuu erityisesti Abraham Wetterin kuntosalilla harjoitteluun. Emme vain kerro että miten pitää toimia, vaan opetamme myös että miksi näin toimitaan. Lähtökohtana on että asiakas osaisi itse tulevaisuudessa laatia omat kuntosaliohjelmansa ruokavalioineen.

Sovelluksen tärkeimpiä ominaisuuksia:

  • Sovelluksessa voit täyttää alkukartoituslomakkeita, kokeita ja muita kyselyitä.
  • Seurataan etenemistäsi pitkin harjoittelukautta, kyselyillä yms.
  • Voit katsoa videoilta kuinka eri laitteilla toimitaan oikea oppisesti (säädöt, liikeradat, vaikutukset) ja turvallisesti.
  • Saat kuntoiluohjelmasi helposti sovellukseen, voit myös tallentaa ohjelmat puhelimeen tai tulostaa ne paperille.
  • Ruokavaliot ja kauppalistat ovat helposti hyödynnettävissäsi ja saatavillasi.
  • Chat-keskustelu valmentajien sekä muiden harjoittelijoiden kanssa.

Lisää ominaisuuksia tulossa päivitysten myötä…

Tarjoamme kuntosalikohtaisesti kuntoiluohjelmia asiakkaille, yrityksille ja muille organisaatioille. Mobiilisovelluksen avulla JK Kuntofitness tarjoaa yksittäisille kuntosaliharjoittelijoille, ryhmille ja yrityksille henkilökohtaisempaa valmennusta. Personal trainereille JK Kuntofitness tarjoaa heidän työhönsä suunnitellun mobiilisovelluksen, jolla personal trainer voi saavuttaa laaja-alaisen asiakaskunnan nykyaikaisesti.

Toteutamme myös räätälöityjä mobiilisovelluksia asiakkaillemme edulliseen hintaan, kuten personal trainereille, kuntosaleille yms.

Kysy lisää: info@jkkuntofitness.fi

Voit ladata sovelluksen tästä: